De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

emails verzenden via smartphone niet meer mogelijk

Beantwoorden
Freshman Beetjesweter

Hallo

Sinds gisteren kan ik plots geen emails meer verzenden met mijn Samsung X-cover 2 (GT S7710); het aanmelden bij de telenetserver lukt niet meer terwijl er niks veranderd is aan mijn inloggegevens of uitgaande server parameters (TLS, poort 587). Ik werk met de standaard email software van android (4.1.2) die geïnstalleerd is op de smartphone. Het probleem doet zich enkel voor bij de smartphone, dus niet bij mijn notebook of vaste computer. foutmelding: installatie kan niet worden voltooid; onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord. Versturen via gmail gaat wel dus heeft echt te maken met authentificatie telenet server.

 

Ik heb al een fabrieksreset uitgevoerd maar het probleem houdt aan. Ben ten einde raad..Iemand ideetje?

 

0
Beantwoorden
2 reacties
Highlighted
sb Freshman Allesweter
Freshman Allesweter

Ik las juist een bericht van iemand die hetzelfde aan de hand heeft met een iPhone. Mogelijk scheelt er iets aan de servers van TN?

 

Heb je al eens geprobeerd om de instellingen voor de uitgaande mail opnieuw in te stellen? Wat zijn je instellingen (server, poort, SSL, ...) op dit moment?

 

Je zou eventueel met een andere mail app kunnen proberen om te zien wat dat geeft: Gmail (tenzij je Samsung dat nu al gebruikt) of K-9 Mail of BlueMail.

  Bjørn (sb) | Krak
  This message represents the official view of the voices in my head.
    Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0
Beantwoorden
Freshman Beetjesweter

Hallo

Ik heb een andere email app geïnstalleerd en die gaf me de reden waarom de tn server me blokkeerde en kreeg de melding om abuse@telenet.be

Te contacteren  blijkbaar was mijn adres gehacked om spam te versturen.  Paswoord veranderd en hen terug gecontacteerd en ze hebben me terug gedeblokkeerd.  Lag dus wel degelijk aan de smtp server die me niet meer wou accepteren.  Dank voor je reactie.  Emmanuel

Beantwoorden