De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom bij De Netweters

Beantwoorden
Highlighted
Community Manager

De kerstperiode staat voor de deur. Overal zie je kleurrijke versieringen. Ook wij hebben de Telenet community onder handen genomen en wat meer kleur aangebracht. Na een aantal maanden hard werken op de achtergrond, hebben we de voorbije 2 dagen de pagina offline gehaald om alles klaar te zetten. We zijn dan ook trots om jullie het resultaat te laten zien… *Tromgeroffel* … De Netweters!

 

Naast een grote visuele aanpassing, zijn er ook tal van nieuwe features ingevoerd. Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwigheden:

  • De borden werden opgesplitst om het makkelijker te maken over een specifiek onderwerp te lezen. Als je wil praten over iets dat weinig of niets te maken heeft met Telenet, kan je ook bij De Netweters terecht.
  • Bij het uittekenen van de plannen hebben we een plaat voor alle aankondigingen voorzien. Hiermee brengen we jullie op de hoogte van nieuwigheden en aanpassingen. Je kan dit terugvinden op de homepage, hou het zeker in de gaten. Smiley Knipoog
  • Net als De Netweters, testen we hier graag alles heel uitgebreid. Wie kan er ons het best feedback bezorgen dan de mensen voor wie we onze apps en diensten maken. Hiervoor hebben we het Test Mee bord in het leven geroepen. Aankondigingen voor opkomende bèta tests ga je daar kunnen terugvinden. En uiteraard ook de mogelijkheid om deel te nemen.
  • Iedereen heeft wel ergens een verzameling of collectie van iets liggen. Vanaf nu kan je hier ook badges verzamelen. Deze krijg je bij specifieke handelingen. Vertel het niet verder, maar een aantal badges krijg je al door likes te geven of door het posten van berichten. Laat je dus volledig gaan en verzamel ze allemaal.
  • Het gehele rangensysteem werd met de update ook aangepast. Hierdoor kan je laten zien hoe actief je bent. Maak je geen zorgen dat er anderen al een hogere rang hebben, sommige zijn al sinds het prille begin actief.

We hebben De Netweters al een tijdje onder de loep genomen om het te optimaliseren voordat we het aan de buitenwereld lieten zien. Het kan zijn dat we iets gemist hebben. Mocht je toch nog op een probleem stuiten of gewoon vragen hebben. Aarzel dan niet om een bericht te posten, daarvoor zijn De Netweters er uiteindelijk.

 

https://community.telenet.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.png?version=previewStijn | Community Manager

"The force is strong with this one"

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Tags (1)
Beantwoorden