De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Rangen en badges, wat is wat nu weer?

Beantwoorden
Highlighted
Community Manager

Voor ons is het eenvoudig, wij hebben de bomen gepland. Maar om ervoor te zorgen dat jullie het bos blijven zien, zijn wij graag de gids.

 

Naast de avatar (het prentje dat je hebt kunnen kiezen) vind je jouw naam terug. Onder de avatar zie je de rang die je momenteel hebt. Deze zal zich aanpassen naarmate je meer activiteit toont bij de Netweters. Likes geven, vragen beantwoorden, nieuwe berichten posten of wanneer je bericht de perfect oplossing was. Samen met nog een aantal andere factoren zal dit ervoor zorgen jouw rang omhoog gaat . Hou zeker ook in gedachten dat iedereen ooit vanaf 0 begonnen is. Geef wat krediet en de mogelijkheid om op een aangename manier op te klimmen.

 

Ranks worden berekend op basis van een aantal factoren. Badges zijn daarentegen eerder kleine trofeeën voor specifieke  handelingen. Je zult deze dus op regelmatige basis krijgen en misschien ook op de meest onverwachte momenten. Op jouw profiel pagina vind je een overzicht van alle badges die je al verdiend hebt. Hier kan je ook de badges vinden je nog kan verdienen. 

 

Mocht je toch nog met vragen zitten, stel ze dan zeker hier. De Netweters staan klaar om je te helpen.

 

https://community.telenet.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.png?version=previewStijn | Community Manager

"The force is strong with this one"

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Tags (1)
0
Beantwoorden
1 reactie
Experienced Meerweter

In vergelijking met de voorgaande layout van Telenet community is de huidige veel beter.

Beantwoorden